Wizz Air a inaugurat doua noi rute de vacanta

Email Imprimare PDF

 

Wizz Air a inaugurat doua noi rute de vacanta

 

 

Wizz Air a inaugurat doua noi rute, spre Girona (Spania) si Perugia (Italia), a anuntat compania.Noua ruta spre Girona este disponibila incepand din 4 iunie si va fi operata initial de doua ori pe saptamana, martea si sambata, la preturi ce pornesc de la 179 de lei.

De asemenea, din 5 iunie, Wizz Air va opera zboruri si spre Perugia din regiunea Umbria, in fiecare miercuri si sambata, tarifele incepand de la 99 de lei, relateaza Business24

"Suntem foarte incantati sa operam aceste doua noi destinatii din Bucuresti. Sunt increzator ca ambele rute vor fi de succes si un numar mare de romani vor dori sa descopere Spania si Italia din Girona si Perugia. Sfatuim pasagerii sa rezerve rapid pe wizzair.com pentru a se bucura de o experienta extraordinara de calatorie la cele mai avantajoase preturi", a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult..

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Wizz Air a inaugurat doua noi rute de vacanta