Investiție de 48 milioane lei în primul aquapark din Satu Mare

Email Imprimare PDF

 

 Banner Investiție de 48 milioane lei în primul aquapark din Satu Mare

 

Compania Solarex din Satu Mare a inaugurat pe 1 iunie unul dintre cele mai importante proiecte de investiții derulare în domeniul turismului și serviciilor de wellness din România, Parcul acvatic Aquastar, în valoare de aproape 48 de milioane de lei, fondurile provenind atât din finanțare nerambursabilă în valoare de 25 de milioane de lei, cât și din contribuția beneficiarului, asigurată prin finanțare EximBank.

Implementarea proiectului ”Parc acvatic AquaStar - atracția turismului de agrement sătmărean”, cofinanțat de UE prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 - Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, Domeniul major de intervenție 5.2 - Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterii calității serviciilor turistice, s-a derulat în perioada februarie 2011 - mai 2013. AquaStar oferă servicii turistice de agrement, divertisment, recreere, wellness şi SPA, prin valorificarea în mod eficient a resurselor naturale de apă geotermală.

La inaugurarea oficială care a avut loc pe 23 mai, au participat oficalitățile locale și județene, dar și ministrul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism, Maria Grapini, aflată într-o vizită de două zile în judeţul Satu Mare.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult..

Sursa:www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Investiție de 48 milioane lei în primul aquapark din Satu Mare