Cum petrec romanii Sarbatorile Pascale. Doar 6% dintre ei merg in excursii

Email Imprimare PDF

 

Cum petrec romanii Sarbatorile Pascale. Doar 6% dintre ei merg in excursii

 

Romanii raman traditionalisti in ceea ce privesc obiceiurile pe care le au legate de Sarbatorile Pascale. Este concluzia rezultata din studiul realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie – IRES in aprilie 2013 cu privire la obiceiurile, perceptiile si comportamentele romanilor cu prilejul Sarbatorilor Pascale.

Acesta este al patrulea an consecutiv in care Institutul realizeaza o cercetare pe aceasta tema.

Pe un fond de nemultumire mai putin acutizat fata de perioada anterioara Sarbatorilor Pascale din anii precedenti (69% dintre respondenti cred ca tara merge intr-o directie gresita fata de 76% in 2012, 80% in 2011 sau 77% in 2010), cele mai importante perceptii ale romanilor cu privire la aceasta sarbatoare nu s-au modificat in ultimii 4 ani.

In plus, perspectiva financiara in acest an este una mai optimista avand in vedere ca procentul celor care spun ca banii pe care ii au pentru Sarbatorile Pascale le vor ajunge pentru tot ceea ce este necesar este cel mai mare din ultimii 4 ani – 38% in 2013 fata de 22% in anul 2011.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cum petrec romanii Sarbatorile Pascale. Doar 6% dintre ei merg in excursii