A fost desemnată Miss Tourism România 2013

Email Imprimare PDF

 

A fost desemnată Miss Tourism România 2013

 

Natalia Ioana Oneţ a fost desemnată, miercuri, Miss Tourism România 2013 şi urmează să reprezinte ţara la competiţia internaţională care se va desfăşura în perioada 22 mai - 6 iunie, în Guineea Ecuatorială, informează organizatorii.

Câştigătoarea Miss Tourism România 2013 este absolventă a Facultăţii de Biologie, cu specializarea Ecologie şi Protecţia mediului, din cadrul Universităţii Bucureşti şi, în prezent, urmează masteratul în turism la aceeaşi instituţie.

Proaspăta deţinătoare a titlului Miss Tourism România 2013 va pleca să reprezinte România în Guineea Ecuatorială, pe continentul african, acolo unde va concura alături de alte aproximativ 60 candidate din tot atâtea ţări din întreaga lume.

Natalia Ioana Oneţ va fi, timp de un an de zile, imaginea Miss Tourism România, având sarcina de a se implica activ împreună cu organizaţia ExclusivEvent în cât mai multe campanii şi acţiuni de promovare a turismului românesc.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri A fost desemnată Miss Tourism România 2013