Tarom introduce zboruri catre Dublin

Email Imprimare PDF

 

Tarom introduce zboruri catre Dublin

 

TAROM anunta introducerea zborurilor spre Dublin, Irlanda, incepand din 1 mai 2013, cu 3 frecvente saptamanale.

Zborurile vor fi efectuate cu o aeronava de tip Boeing 737 in zilele de miercuri, vineri si duminica, dupa urmatorul program:

21.30 Bucuresti – 23.30 Dublin
00.20 Dublin – 06.05 Bucuresti

„Aceasta ruta vine in intampinarea comunitatii de romani din Irlanda, dar si a pasagerilor care calatoresc in interes de serviciu intre Bucuresti si Dublin. De asemenea, cursa faciliteaza traficul de conexiune dinspre Chisinau, Istanbul sau Atena, oferind legaturi pasagerilor care calatoresc din Estul Europei spre Irlanda“, se arata in comunicatul Tarom.

De asemena, datorita cresterii numarului de pasageri pe rutele Bucuresti-Amsterdam si Bucuresti-Frankfurt si retur, au fost introduse zboruri suplimentare, si anume 3 frecvente saptamanale la Amsterdam si doua frecvente saptamanale la Frankfurt.

Destinatiile Amman si Beirut, care pana in prezent erau operate impreuna, vor fi operate independent. Incepand cu programul de vara, Tarom va opera trei zboruri saptamanale directe la Beirut, in zilele de marti, joi si sambata, si doua zboruri saptamanale directe la Amman, in zilele de marti si sambata.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Tarom introduce zboruri catre Dublin