Agentii de turism din Romania, invitati sa se intalneasca cu partenerii bulgari

Email Imprimare PDF

 

Agentii de turism din Romania, invitati sa se intalneasca cu partenerii bulgari

 

Agentii de turism, turoperatorii, toate societatile care opereaza in domeniul turismului din Romania, inclusiv hoteluri, restaurante, precum si reprezentantii autoritatilor locale sunt invitati sa se intalneasca cu parteneri din Bulgaria in cadrul unui forum de afaceri care va avea loc in orasul Ruse pe 25 aprilie.

Evenimentul, care va avea loc pentru al doilea an consecutiv, va fi gratuit pentru toti participantii, a declarat Ekaterina Iordanova, de la Centrul de sprijinire a intreprinderilor mici si mijlocii, membru al retelei Enterprise Europe Network, citata de Agerpres.

De asemenea, Iordanova a spus ca se doreste sa fie atrasi mai ales turoperatorii din Romania care sunt interesati sa ofere pachete turistice pentru Bulgaria, dar forumul este deschis pentru toti cei interesati. In acest an, accentul va fi pus pe promovarea regiunii Dunarii si elaborarea unor pachete turistice comune.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult..

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Agentii de turism din Romania, invitati sa se intalneasca cu partenerii bulgari