Descoperirea misterioasă care poate aduce mii de turişti în România

Email Imprimare PDF

 

Descoperirea misterioasă care poate aduce mii de turişti în România

 

Imagini de o frumuseţe impresionantă în judeţul Alba. Descoperirea, spun autorităţile, ar putea atrage mii de turişti străini.

"Poiana inimii" este una din cele mai neobişnuite poieni ale României şi se află în judeţul Alba, lângă Piatra Craivei.

Cunoscută de localnici sub denumirea de Poiana Ursoi, ea se mai numește, popular, și Poiana Inimii și are, într-adevăr, forma unei inimi, care poate fi observată cel mai bine de pe versantul opus.

Accesul turistilor e relativ uşor. Din DJ 107 H, pe direcţia Ighiu-Cricău, se desprinde un drum la stânga, ce duce în satul Bucerdea Vinoasă. Drumul continuă până la ieşirea din sat, cale de 3 km, de unde se desprinde la stânga o potecă, ce străbate o porţiune de pădure până la intrarea în poiană. Efortul merită din plin, întrucât priveliştile sunt deosebit de pitoreşti. Poiana Inimii se află, în curând, în proces de transformare în arie naturală protejată, fiind folosită de către Consiliul Judeţean Alba ca imagine-simbol pentru turismul județului Alba.

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Descoperirea misterioasă care poate aduce mii de turişti în România