Unde mai intra banii UE: Centru de informare turistica intr-o comuna fara obiective turistice sau spatii de cazare

Email Imprimare PDF

 

Unde mai intra banii UE: Centru de informare turistica intr-o comuna fara obiective turistice sau spatii de cazare

 

O comuna din judetul Arad cu drumuri din pamant, fara retea de apa si unde cei 800 de locuitori traiesc din cultivarea pamantului va avea un centru de informare turistica, realizat cu o finantare europeana de 85.000 de euro, desi in zona nu exista obiective turistice sau locuri de cazare.

Comuna Silindia se afla la 55 de kilometri de Arad, la poalele unui deal, iar zona este lipsita de investitii, astfel ca majoritatea celor 800 de localnici traiesc din cultivarea pamantului sau din exploatarea unor paduri. Localnicii au aflat cu surprindere, recent, ca Primaria va ridica, la cativa pasi de dispensarul in care medicul este prezent doua zile pe saptamana, o noua cladire, care va gazdui un centru de informare turistica.

Primarul PDL Rovin Maris, aflat la al doilea mandat, este initiatorul proiectului, insa nu poate explica exact ce activitati se vor desfasura in noua cladire. Constructia acesteia a fost deja licitata, iar primarul sustine ca finantarea este acoperita de Uniunea Europeana.

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai  mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Unde mai intra banii UE: Centru de informare turistica intr-o comuna fara obiective turistice sau spatii de cazare