2013 - Anul Romaniei si sporturilor de iarna

Email Imprimare PDF

 

2013 - Anul Romaniei si sporturilor de iarna

 

Pentru România, 2013 poate fi un an de exceptie, având în vedere că țara noastră  este gazda a Festivalul Olimpic al Tineretului European. Dacă vom ști să fructificăm la maxim acest eveniment vom avea satisfacții dintre cele mai mari.
Pentru noi FOTE 2013 este o oportunitate foarte mare de a ne promova turistic dar și sportiv. România are o sanșă foarte mare de a deveni o destinație turistică de referință în perioada sezonului rece. 
Nivelul cerințelor în materie, sperăm să mobilizeze percepția autorităților, administratoriilor și proprietarilor de pârtii de schi din țară, că numai  prin investiții serioase și continuue putem spera la succesul altor țări cu tradiții și nume în domeniul sporturilor de iarnă.
Cel mai mare eveniment sportiv pentru tineret din România se va desfășura  în Municipiul  Braşov şi în alte două oraşe din judeţul Braşov, Râşnov şi Predeal, între 17 şi 22 februarie 2013. De altfel toate probele  se vor desfășura în locații situate în județul Brașov: Poiana Brașov, Municipiul Brașov, Predeal, Râșnov și Fundata.
Participanţii se vor întrece la opt probe sportive: Schi Alpin, Schi Fond, Biatlon, Hochei pe gheaţă, Patinaj Artistic, Patinaj Viteză, Sărituri cu schiurile şi Snowboarding.

 

Pentru mai multe stiri cu privire la turismul Romanesc accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.romaniaturistica.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri 2013 - Anul Romaniei si sporturilor de iarna