Cursă nebună cu bicicleta pe zăpadă, în Elveţia

Email Imprimare PDF

 

Cursă nebună cu bicicleta pe zăpadă, în Elveţia

Competiţie inedită în Elveţia. Iubitorii sporturilor extreme s-au urcat pe biciclete şi s-au întrecut într-una dintre cele mai spectaculoase curse pe zăpadă.

142 de ciclişti au urcat la o altitudine de 3.500 de metri şi au pornit într-o cursă nebună pe zăpadă. În încercarea de a ajunge cât mai repede la linia de sosire, concurenţii au prins viteze de peste o sută de kilometri pe oră. Cei care au urmărit cursa de pe margine au mărturisit că nu au mai văzut în viaţa lor biciclete care să meargă atât de repede.


Unul dintre ciclişti şi-a montat o cameră pe casca de protecţie şi a filmat întreaga cursă. La un moment dat, se vede cum participanţii ajung la doar câţiva centimetri de prăpastie şi orice mişcare greşită i-ar putea costa viaţa.

Anul acesta, câştigătorul, care s-a ales cu 4.000 de euro, a reuşit să stabilească un record de 7:31 de secunde.

Pentru a citi si despre comparatoa printului Charles, intre Elvetia si Romania, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cursă nebună cu bicicleta pe zăpadă, în Elveţia