Topul oraselor cu cele mai mari tarife la hotel din lume

Email Imprimare PDF

 

Aerodromul Tuzla, locul unde se organizeaza anual mitinguri aviatice

Vizitate de 3,6 milioane de turisti straini, unitatile de cazare din Istanbul au ridicat preturile cu 37%. In prima jumatate a acestui an, tarifele medii ale hotellurile s-au majorat cu 4%.
Cea mai mare crestere au avut-o unitatile din Istanbul, unde tarifele au crescut cu 37%. Unitatile de cazare din Bucuresti au avut un avans al tarifelor medii de 4%. La nivel global, tarifele practicate de hoteluri s-au majorat cu 4% in prima jumatate a anului in curs comparativ cu perioada similara din 2010.

Top 10 al oraselor cu cele mai scumpe tarife de cazare ( exprimate in lire sterline) este aproape neschimbat comparativ cu 2010, cu doua exceptii. Daca ocupantele primelor doua pozitii au ramas aceleasi, respectiv Moscova si Geneva, au parasit clasamentul Hong Kong si Abu Dhabi. Moscova a ramas cel mai scump oras, tarifele majorandu-se cu doar 2%. Nou intrate in clasamentul elitist al celor mai scumpe 10 orase dupa tarifele la hoteluri sunt Istanbul si Sydney, care au ocupat anul trecut locul 20, respectiv 12 la nivel global, relateaza Financiarul.

Pentru a citi si despre atractiile turistice din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Topul oraselor cu cele mai mari tarife la hotel din lume