Pensiunea Hetvezer

|

Pensiunea Hetvezer ***

Adresă: Sat Subcetate, FN
  Zetea, jud. Harghita, Romania

Telefon: +40 266 217688

Mobil: +40 744 263165;+40 745 494614

Web: www.hetvezer.ro

 

Descriere

Acest complex este alcatuit dintr-o pensiune, 2 cabane şi 4 căsuţe din lemn (bungalouri) stă la dispozitia oaspetilor noştri. În pensiune avem 8 camere ( cu 2, 3, 4 paturi ), fiecare cu baie proprie, o sală de mese, un bar, având posibilitatea de a găzdui 24 de persoane. În cabane există câte 4 dormitoare, câte o bucătărie utilată, câte două sufragerie şi câte 2 băi, oferind găzduire la câte 8 -10 persoane în fiecare. Mai avem posibilitatea de a oferi găzduire pentru 10 persoane în căsuţele de lemn din mai şi până în septembrie. Aceste căsuţe sunt alese în special de adolescenţi. Punem la dispozitia oaspeţilor noştri un teritoriu de 1 ha, zonă ingrădită, cu parcare proprie păzită. Un izvor propriu asigură apa în case şi poate fi încălzită la temperatura dorită.

Galerie Foto

Pensiunea Hetvezer ZeteaPensiunea Hetvezer Zetea / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Hetvezer