Pensiunea Hetvezer

|

Pensiunea Hetvezer ***

Cím: Sat Subcetate, FN
  Zetea, Harghita megye, Romania

Telefon: +40 266 217688

Mobil: +40 744 263165;+40 745 494614

Web: www.hetvezer.ro

 

Leírás

Egy Panzió, két kulcsosház és 4 kis faház áll a vendégeink rendelkezésére. A panzióban 8 szoba (2-, 3-, 4-ágyas szobák, mindegyikben fürdőszoba) , 1 ebédlő, bár található; 24 személynek biztosíthatunk kényelmes szállást. A kulcsosházakban 4-4 hálószoba, 1-1 felszerelt konyha, 2-2 nappali, és 2-2 fürdőszoba található; 8-10 személynek biztosíthatunk szállást. Még 10 személyt fogadhatunk a kis házakban, amelyek májustól szeptemberig működnek, általában a gyerekek választják. Közel egy hektár területen fekszik, teljesen bekerítve, zárt parkolóval és egy gondnok áll a vendégek rendelkezésére.
A Hétvezér Panzió Erdélyben, a székelyföld közepén helyezkedik el, csillagtúraszerűen 100 km-es körzetben elérhetőek e táj csodálatos természeti szépségei, építészeti emlékei. Három igényesen berendezett épületben helyezhetjük el vendégeinket.

Fotógaléria

Pensiunea Hetvezer ZeteaPensiunea Hetvezer Zetea / 1

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Panziók Pensiunea Hetvezer