Nu exista poza

|

Hotel Perla **

Adresă: Lacu Sărat, 817026, jud. Brăila, Romania

Telefon: +40 239 682716

Fax: +40 239 682716

Web:

 

Descriere

Hotel Perla este amplasat in statiunea balneoclimaterica Lacu Sarat, complex balnear functional tot timpul anului, la doar 5 km distanta de municipiul Braila.

Unitatea de cazare cu traditie, Hotel Perla ofera turistilor facilitati de cazare relaxante, precum si posibilitati recreative multiple, dispunand de un spatiu amenajat pentru activitati cultural- distractive. Baza de tratament proprie asigura un numar variat de proceduri, pentru diverse grupe de afectiuni.

Dotari si facilitati: 159 locuri, apartamente, camere duble, restaurant, bar de zi, bar de noapte, accepta card, parcare, sala de conferinte, masaj, sala de sport, teren de sport, accepta animale de casa, cada, tv.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Perla