Hotel Marshal

|

Hotel Marshal ****

Cím: Str. Dr. Emanoil Bacaloglu Nr. 2 Sector 2
  Bucureşti, Bucureşti megye, Romania

Telefon: +40 21 3140880

Fax: +40 21 3140888

Web: www.hotelmarshal.ro

GPS: 44.438579 - 26.105613

 

Leírás

Az elegáns szálloda, amely a város központjának egy csendes részén található, ideális választás azok számára, akik igazi butikhotel-élményre vágynak, bármilyen céllal utaznak is.

A szálloda minden egyéni igényt kitüntetett figyelemmel kezel, miközben páratlan vendégszeretettel és odaadással gondoskodik róla, hogy vendégei kellemesen érezzék magukat az elegáns épület falai között.

A Marshal Hotel 80 fős, multifunkcionális előcsarnoka tökéletes helyszín konferenciák, szemináriumok és tréningek megszervezésére. Egy másik, 30 férőhelyes teremben teljes konferencia-berendezés áll rendelkezésre. A felsoroltakon kívül a helyi és a nemzetközi ételeket kínáló látványkonyha és étterem szintén alkalmas 180 fő befogadására.

Árak:

Egy ágyas szoba: 135 EUR
Két ágyas szoba: 150 EUR
Lakas: 175 EUR

* Az árak tartalmazzák az ÁFA-t és az idegenforgalmi adót.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Marshal