Hotel Marshal

|

Hotel Marshal ****

Adresă: Str. Dr. Emanoil Bacaloglu Nr. 2 Sector 2
  Bucureşti, jud. Bucureşti, Romania

Telefon: +40 21 3140880

Fax: +40 21 3140888

Web: www.hotelmarshal.ro

GPS: 44.438579 - 26.105613

 

Descriere

Amplasat pe o stradă liniştită, chiar în centrul oraşului, acest hotel elegant este cea mai bună alegere pentru turiştii sau oamenii de afaceri în căutarea unei adevărate experienţe fermecătoare.

Cu o atenţie deosebită pentru detaliu, hotelul nostru vă invită să experimentaţi ospitalitatea de neegalat şi dedicarea personalului, într-o atmosferă intimă creată de interioarele elegante.

Hotelul Marshal oferă o sală multifuncţională cu o capacitate de 80 locuri, fiind locul perfect pentru conferinţe, seminarii şi perfecţionări. O altă sală de 30 locuri poate fi folosită ca loc de întâlnire cu echipament de conferinţă complet. În plus, restaurantul cu bucătărie deschisă şi terasă oferă preparate din bucătăria locală şi internaţională şi are 180 locuri.

Tarife de receptie:

SINGLE: 135 EUR
DUBLA: 150 EUR
APARTAMENT: 175 EUR

* Tarifele includ TVA si taxa de oras.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Marshal