Nincs kep

|

Pensiunea Gilau **

Cím: Nr. 990
  Șieu, Maramureş megye, Romania

Telefon: +4-0262 333230

Mobil: +4-0744-187953

Web:

 

Hozzászólás

 
 
 
 
Dezamagitor si lipsa de profesionalism
Am facut rezervare telefonica cu aproximativ o luna inainte; am anuntat ora sosirii cu o zi inainte si am revenit cu un telefon cu jumatate de ora inainte de sosirea trenului.
Transportul de la gara la pensiune si retur trebuia asigurat de pensiune (intelegere telefonica confirmata de trei ori). Dupa o asteptare de aproximativ 90 de minute in frig si ninsoare (din declaratia lor dureaza aproximativ 30 de minute drumul de la gara la pensiune) am ales cazare intr-un loc mai serios. Dupa trei ore am primit un SMS injurios trimis de o persoana care nu a prea dat pe la scoala (744187953 - "Cine dumnezu lu mata esti de fraer").
Sfat: daca alegeti aceasta pensiune, nu precizati de unde veniti decat dupa ce hotarati pretul; pretul afisat pe pagina pensiunii creste de pana la patru ori daca afla ca sunteti dintr-un oras mare.
 anfa2010-01-09 12:35:42

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Panziók Pensiunea Gilau