România participă la târgul de turism C.M.T. (Caravan, Motor, Tourismus) din Stuttgart

There are no translations available.

România participă la târgul de turism C.M.T. (Caravan, Motor, Tourismus) din Stuttgart

 

Ministerul Turismului (fosta Autoritate Națională pentru Turism) va participa în perioada 14-22 ianuarie 2017, la târgul de turism C.M.T. (Caravan, Motor, Tourismus) la Stuttgart, Germania.

Acesta este considerat cea mai mare manifestare pentru public din lume în aceasta combinație: turismul general și turismul cu caravană, numărul vizitatorilor ridicându-se la aproximativ 240.000 anual. Târgul se adresează următoarelor segmente: turismul cu caravane, turismul motorizat, cicloturismul, turismul de aventură, drumeţii, golf, cură, tratament și welness și turismul cultural. În cadrul târgului vor fi 2.012 expozanți, din 98 de țări.

România a participat de două ori în calitate de țară parteneră la acest eveniment, în 2009 și 2015. Impactul participării Autorității Naționale pentru Turism la ediția din 2015 s-a tradus prin nenumărate articole în presa scrisă și în on-line, reportaje radio și TV, apariții care (dacă ar fi fost plătite) ar fi reprezentat echivalentul unei investiții de 3.500.000 Euro. Prezența României la C.M.T. 2015 a însemnat, în fapt, o promovare extinsă și de impact a destinației România, fără costuri suplimentare din partea statului român.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Divertisment Latest România participă la târgul de turism C.M.T. (Caravan, Motor, Tourismus) din Stuttgart