Ce le spune Paravion celor care si-au cumparat bilete de avion pentru Istanbul in aceasta perioada

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Ce le spune Paravion celor care si-au cumparat bilete de avion pentru Istanbul in aceasta perioada

 

 

Clientii Paravion.ro care sunt deja in Turcia sau vor pleca in intervalul urmator de timp sunt incurajati sa contacteze reprezentantii site-ului in care au nelamuriri, ori se afla intr-o situatie delicata. Mesajul vine in contextul revoltelor care dureaza de cateva zile in Istanbul.

Paravion Tour pune la dispozitia clientilor sai care au achizitionat bilete de avion si city-break-uri in aceasta perioada cu destinatia Istanbul, adresa de mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it si numarul de telefon 0372.72.73.74 (valabil non-stop), pentru a obtine informatii la prima mana despre situatia actuala din Turcia de la angajatii sai care se ocupa de filiala Paravion.com.tr. Persoana de contact este Ozen Deniz, catre care vor fi redirectionate apelurile telefonice.

“Istanbulul se mentine in top 5 al celor mai solicitate destinatii ale romanilor in ceea ce priveste biletele de avion, prin urmare avem multi turisti care au achizitionat bilete prin Paravion inspre acest oras. Pentru noi este prioritara siguranta clientilor nostri, asa ca am decis sa le oferim informatii care sa vina in sprijinul lor, cu concursul colegilor nostri de la biroul din Istanbul. Am discutat cu partenerii nostri turci, care ne-au explicat ca protestele de strada nu prezinta pericol pentru turisti, numai ca vrem sa ne luam toate precautiile necesare pentru calatorii nostri”, a spus Remus Visan, managing director Paravion Tour.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Ce le spune Paravion celor care si-au cumparat bilete de avion pentru Istanbul in aceasta perioada