Nu exista poza

|

Complex Castalia

Adresă: Baia, jud. Tulcea, Romania

Mobil: +4-0724-236926

Web:

 

Descriere

Inchideti ochii, pret de o clipa, si lasati imaginatia sa zburde deasupra apei, deasupra lacului Razem. Complexul Castalia, construit pe malul lacului Razem, in localitatea Colina, va imbie, cu o atmosfera de vis, sa petreceti cateva zile, in aceste superbe meleaguri. Scopul personalului este de a vedea, zambetul unui client satisfacut. Este singura multumire de care au nevoie. Conditiile de cazare? Exceptionale! Va asiguram! La parter, gasiti un restaurant cochet, unde veti fi rasfatati cu preparate traditionale si nu numai. Indiferent ce variante alegeti pentru petrecerea vacantei dvs, va asiguram ca nu veti uita complexul Castalia! Cu siguranta, ne vom revedea si la anul!

Facilităţi

Activităţi

Aici nu va lipseste nimic. Daca aveti chef de o baie, piscina pensiunii va sta la dispozitie. Daca aveti chef sa jucati un tenis de masa, un biliard sau, pur si simplu, sa va plimbati, nimic nu va opreste. Pentru cei indrazneti se organizeaza, la cerere, excursii pe canalele deltei sau la Marea Neagra, partide de vanatoare sau de pescuit.

Politică Hotel

Animale de companie

Se accepta animale de companie.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Complex Castalia