Nu exista poza

|

Pensiunea Giani 2 **

Adresă: Sat Salcioara
  Banca, jud. Vrancea, Romania

Telefon: +40 235 308021;+40 235 308022

Mobil: +40 749 084021

Fax: +40 235 308021

Web:

 

Descriere

Pensiune de 3 margarete, Pensiunea Giani din satul Salcioara, Banca, judetul Vaslui este o minunata destinatie de vacanta pe plaiurile moldovene.
Pensiunea ofera cazare in 2 camere cu pat dublu, 8 camere cu 2 paturi single si 1 apartament, avand o capacitate totala de 24 de locuri. Toate camerele sunt dotate cu televizor, cablu TV, telefon, baie proprie cu dus, frigider si aer conditionat. Pensiunea dispune de centrala termica care furnizeaza caldura si apa calda permanent, semnal telefonie Orange/Vodafone/Cosmote, living, un restaurant cu capacitate de 50 locuri, bar, crama, discoteca, sala de conferinte cu 18 locuri, o piscina in aer liber si o piscina acoperita, jacuzzi, masaj, internet, sauna, sala de fitness/body building si un salon de biliard.
In exteriorul Pensiunii Giani, in curtea cu o suprafata de 1 ha se gasesc un loc de joaca pentru copii, o terasa cu 60 locuri si o parcare cu 10 locuri.

Facilităţi

Activităţi

Pensiunea asigura la cerere transport local cu masina proprie. Timpul liber la pensiune il puteti petrece pescuind, facand plimbari cu barca sau cu cal, iarna putand face plimbari cu sania.

Servicii

Camere cu televizor, Cablu TV, Telefon, Baie separata cu dus, Frigider si aer conditionat, Apa calda si rece permanent, Incalzire, Living, Restaurant – 50 locuri, Bar, Crama, Discoteca, Sala de conferinte – 18 locuri, Terasa – 60 locuri, Curte – 1 ha, Parcare – 10 locuri, Piscina in aer liber si piscina acoperita, Jacuzzi, Masaj, Internet, Sauna, Sala de fitness/ body building, Salon de biliard, Loc de joaca pentru copii.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Giani 2