Pensiunea Victor

|

Pensiunea Victor **

Adresă: Str. Mihail Kogalniceanu, Nr. 28
  Vama, jud. Suceava, Romania

Mobil: +40 744 769498

Web:

 

Descriere

Casa Victor ofera pensiune completa intr-un peisaj de vis. Dispune de 10 locuri de cazare, iar conditiile sunt foarte bune: apa curenta (rece calda),incalzire centrala, internet, terasa acoperita, gratar, curte, loc joaca copii, parcare, telefon, liniste

Facilităţi

Servicii

Apa curenta (rece calda), Incalzire centrala, Internet, terasa acoperita, Gratar, Curte, Loc joaca copii, Parcare, Telefon, Liniste, Posibilitatea de a face drumetii in zona, Excursii de o zi la manastiri.

Obiective turistice

Voronet, Putna, Vatra Moldovitei, Sucevita, Arbore, Humor, Dragomirna

Restaurant

Un alt atu al pensiunii este meniul traditional bucovinean: sarmale, tochitura, pui cu smintina, gratar, friptura la tava, omleta cu ficat de pui sau telemea, peste, cartofi umpluti cu carne si suc de rosii, placinte calde, clatite cu brinza si smintina.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Victor