Nu exista poza

|

Pensiunea Casa Elvira **

Adresă: Str. Closca Nr. 1, bis
  Vama, jud. Suceava, Romania

Mobil: +40 745 345201;+40 745 923066;+40 762 230599

Web:

 

Descriere

Casa Elvira, proprietatea familiei Băieş din comuna Vama, este situată exact la intersecţia magistralei rutiere transcarpatice Suceava - Cluj Napoca (E576) cu drumul istoric spre Mănăstirea Vatra Moldoviţei, la 100 metri de râul Moldoviţa, afluentul legendarei ape a Moldovei, cu numai 1 km mai sus de confluenţa cu aceasta.
Capacitatea de cazare : un apartament cu baie proprie; şase camere cu pat dublu matrimonial si baie proprie; două camere cu două paturi cu grup sanitar comun.

Facilităţi

Servicii

Incălzire centrală, Minibar, Televizor color, Cablu, Apă caldă permanent, Balcoane cu şezlonguri.

Obiective turistice

Poziţia privilegiată a Pensiunii Casa Elvira, în inima geografică a Bucovinei româneşti, la intersecţie de drumuri istorice, este reflectată de distanţele mici faţă de numeroase obiective turistice şi istorice. Repere istorice ale Bucovinei, Cetatea de Scaun a Sucevei, Mănăstirea Dragomirna, Mănăstirea Humor, Mănăstirea Moldoviţa, Mănăstirea Probota, Mănăstirea Putna, Mănăstirea Râşca, Mănăstirea Suceviţa, Mănăstirea Voroneţ, Codrul secular Slătioara, Muzeul "Arta lemnului" din Câmpulung Moldovenesc, Salina Cacica, "Pietrele Doamnei" din masivul Rarău Lucina - Herghelia şi Rezervaţia naturală Ceramica neagră de la Marginea Casa memorială Ciprian Porumbescu - Stupca Muzeul internaţional al ouălor încondeiate - Moldoviţa Muzeul etnografic Rădăuţi Colecţia de linguri "Prof. Ioan Ţugui" - Câmpulung Moldovenesc

Restaurant

Salon cu şemineu cu 30 locuri la mese, Terasă exterioară cu 20 locuri şi grătar exterior pentru barbecue. bucătărie tradiţională bucovineană; Ingrediente ecologice, în mare parte provenind din micro-ferma proprie, Specialităţi locale: păstrăvi, ciuperci, siropuri, dulceţuri şi gemuri din fructe de pădure, Băuturi alcoolice şi non-alcoolice preparate la CASA ELVIRA (afinată bucovineană, socată, bere de casă), Posibilitatea organizării de mese festive.

Împrejurimi

Poziţia geografică de excepţie, la numai 15 km de Vatra Moldoviţei, la 20 km de Mănăstirea Voroneţ, la 25 km de Mănăstirea Humor şi tot la 25 km de crestele semeţe ale Rarăului, posibilităţile cele mai variate de a ajunge aici (pe şosea din trei direcţii, pe calea ferată şi pe calea aerului - prin Aeroportul Suceava, situat la numai 50 km distanţă) şi farmecul inegalabil al locului, fac din CASA ELVIRA un reper obligatoriu din traseele de vacanţă, pe tot parcursul anului.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Elvira