Pensiunea Grandemi

|

Pensiunea Grandemi ****

Adresă: Gura Humorului ,Str. Viitorului, Nr. 3
  Bucşoaia, jud. Suceava, Romania

Mobil: +40 744 245788;+40 747 324352

Fax: +40 230 231331

Web:

 

Descriere

Peisagistica montana unica, vazuta din fiecare camera cu acces la balcon, recomandata ca statiune turistica de munte.
Nou construita, situata in mijlocul naturii, la poalele Obcinilor Bucovinene, ofera cazare in 15 camere confortabile, dotate modern cu minibar, televizor, internet, grup sanitar propriu, uscator de par, incalzire centrala.
Dispune de restaurant, terasa, parcare, partie de schii 300m.
Pensiunea, are 34 locuri, compus din 11 camere cu 2 locuri, 4 camere cu 3 locuri(1pat dublu + unul single)

Facilităţi

Servicii

Parcare, TV in camera, Organizare de evenimente speciale, Baie proprie, Loc de joaca pentru copii, Restaurant, Acces internet, Acces bucatarie, Gratar, Gradina, Aparat de uscat parul, Minibar.

Obiective turistice

Manastirea Voronet –situat in localitatea cu acelas nume- Capela Sixtina a Orientului se afla la 6 km de Bucsoaia. Ctitorita in 1488, in timpul domniei lui Stefan cel Mare, acest giuvaier al Bucovinei impresioneaza turistii prin albastrul de Voronet. Manastirea Humorului - situata la 10 km de Bucsoaia, face parte, alaturi de Manastirea Dragomirna, din categoria lacaselor de cult boieresti, fiind construita de logofatul Teodor Bubuiog, in 1530, ajutorul lui Petru Rares. Manastirea Moldovita - situata la 30 km de Bucsoaia, ctitorita de domnitorul Petru Rares (fiul lui Stefan cel Mare), in 1532; este cea mai mare dintre bisericile ridicate in perioada de inflorire a stilului moldovenesc. Manastirea Sucevita – situata in localitatea cu acelas nume este ultima dintre manastirile cu picturi exterioare (fiind construita in sec. XIV- lea); este considerata, astfel, testamentul artei medievale romanesti; manastirea este fortificata, iar culoarea dominanta este verdele. Manastirea Putna - situata intre molcomele obcini ale frumoasei Bucovine, a fost zidita in timpul domniei lui Stefan cel Mare din dorinta de a multumi lui Dumnezeu pentru victoria obtinuta impotriva turcilor (1465. Chilia săpată în stâncă a lui Daniil Sihastrul, sfetnicul lui Ştefan cel Mare; langa manastirea Putna Manastirea Bogdana - situata in orasul Radauti, este cea mai veche biserica din Moldova (1365), ctitorie a voievodului Bogdan I; aici se afla mormintele primilor domnitori ai Moldovei. Mănăstirea Arbore - mănăstire boierească. Ctitorul este Luca Arbore. Manastirea Sf. Ioan cel Nou de la Suceava – situata in centru orasului Suceava, cu hramul „ Sf. Gheorghe”, a fost începută de voievodul Bogdan al III-lea, fiul lui Ştefan cel Mare, anul 1514 şi terminată de Ştefăniţă Vodă, fiul lui Bogdan, în 1522, aşa cum ne arată şi pisania aflată asupra uşii de intrare în pridvor. Manastirea Dragomirna - ctitorie a mitropolitului Anastasie Crimca (1602), cu incinta fortificata; situata pe malul unui iaz, la marginea padurii, manastirea ofera si loc de popas peste noapte. Catedrala Cacica - inclusă într-un pelerinaj anual al creştinilor catolici din toată lumea pe 15 august, situata in satul Cacica a fost construita in anul 1904 si declarata „ Basilica Minor” in anul 2000

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Grandemi