Pensiunea Tip-Top

|

Pensiunea Tip-Top ***

Adresă: Str. Plopilor, Nr. 7
  Târgu Mureş, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 236248

Fax: +40 265 313015

Web:

 

Descriere

Pensiunea Restaurant Tip Top, clasificata 3***, este asezata la periferia orasului Targu Mures, intr-o zona linistita, in spatele uzinei de apa.
Usor accesibila de pe Strada Voinicenilor, pensiunea Tip Top ofera atat posibilitatea unei sederi confortabile cat si o legatura facila cu principalele puncte de interes din Targu Mures


Facilităţi

Activităţi

Primim si grupuri turistice in colaborare cu alte pensiuni. La solicitarea turistilor organizam excursii in grup sau individuale, in locuri deosebit de frumoase din zona: Sovata, valea Muresului, valea Gurghiului. Se pot face sport nautic, calarie, plimbari cu avionul sau cu caleasca trasa de cai

Servicii

Pensiunea are amenajat la parter un restaurant cu 100 de locuri, o terasa de vara, sala de fitness, sauna, bazin deschis, iar la etaj o sala de protocol si camere sigle, double si un apartament.

Restaurant

La restaurantul Tip-Top Targu Mures puteti servi, intr-o ambienta placuta, o gama larga de bucate din bucataria locala traditionala, toate originale, sanatoase si gustoase "ca la mama acasa", un amestec subtil de bucatarie ardeleneasca si ungureasca, un veritabil festival de savoare si culoare. Capacitatea de 100 de locuri a restaurantului ne permite sa organizam si mese festive pentru diferite ocazii si bufet suedez. De asemenea livram la comanda la evenimente si diferite locatii, pentru grupuri mai mari de 20 persoane.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Tip-Top