Nu exista poza

|

Vila Klein **

Adresă: Str. Trandafirilor, Nr. 81
  Sovata, jud. Mureş, Romania

Telefon: +40 265 577686;+40 268 411457

Fax: +40 265 577686

Web:

 

Descriere

Pensiunea Klein se afla in centrul statiunii Sovata, la circa 300m de lacul Ursu, fiind o buna varianta de cazare in statiune pentru cei ce doresc un sejur relaxant.

Pensiunea este compusa din doua vile apropiate, una mai veche renovata complet si una noua, totalizand 22 de camere duble,7 camere triple si 1 apartament.

Dotari camere: bai private, TV.
Alte facilitati: sala de mese, bucatarie.

Facilităţi pensiune:
- Acces auto
- Acces bucatarie
- Agrement
- Curent electric
- Incalzire centrala
- Obiective turistice in apropiere
- Parcare auto
- Tv cablu satelit

Facilităţi

Servicii

Fiecare camera dispune de Baie cu dus, TV, Terasa; Pensiunea dispune de o bucatarie completa si sala de mese. Pentru grupuri la cerere se poate pregati si servi masa.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Klein