Pensiunea Elisabeta

|

Pensiunea Elisabeta ***

Adresă: Str. 22 Decembrie, nr. 27
  Cavnic, jud. Maramureş, Romania

Telefon: +40 262 295388

Mobil: +40 742 163648;+40 742 270561

Web:

 

Descriere

Pensiunea Elisabeta este situata in centrul orasului Cavnic, la poalele muntilor Gutai.

Dispune de 10 locuri de dormit in 3 camere cu 2 paturi si 1 camera cu 4 paturi si restaurant propriu cu salon pentru nefumatori.
Pensiunea se afla la 30 km de Baia-mare si la 50 km de Sighetul Marmatiei, la 10 km de partiile de ski.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, teren de sport, acces la bucatarie, spalatorie, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu, bar, restaurant, sala de conferinte, tichete de vacanta.

Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, baie pe hol, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Tarife:
Camera dubla matrimoniala: 100 lei / zi; 80 lei / zi in regim single;
Camera dubla twin: 80 lei / zi; 60 lei / zi in regim single;
Camera dubla twin: 75 lei / zi; 50 lei / zi;
Camera single: 60 lei / zi;
Camera 4 locuri: 110 lei / zi; 60 lei / zi in regim single;

Facilităţi

Servicii

Frigider in unitate, Fax, Transport auto, TV in living, Internet wireless, Internet prin cablu, Parcare,Masaj, Acces la bucatarie, Spalatorie, Terasa, Plata cu cardul, Living, Semineu, Bar, Restaurant, Sala de conferinta, Baie pe hol, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Baie in camera, Camera cu TV.

Galerie Foto

Pensiunea Elisabeta CavnicPensiunea Elisabeta Cavnic / 1

Comentarii

 
 
 
 
foarte draguta
Va recomand cu caldura aceasta pensinue , preturi corecte , si sa nu mai vb de domnul Veress un om care te face sa te simnti ca acasa .
 ana iasi2011-01-04 10:44:07

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Elisabeta