Vila Viforul

|

Vila Viforul **

Adresă: BD. Libertatii
  Predeal, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 742 335210

Web:

 

Descriere

Vila Viforul este situata in Predeal, pe varful Cioplea, are 5 camere + o garsoniera spatioase si curate, cu pat dublu, TV si grup sanitar propriu, acces la living cu semineu si bucatarie utilata.

Cabana are un numar de 6 dormitoare, 3 la etajul 1, 2 la mezanin si una, stil garsoniera, la parter. Fiecare dormitor are un pat dublu-matrimonial, Tv color, grup sanitar.

Cele 2 bucatarii, una la mezanin si cealalta la parter sunt complet utilate. Frigider, aragaz, vesela si tacamuri, apa calda non-stop asigurata de cele doua centrale termice. Grupurile sanitare sunt prevazute cu WC, cada, dus si chiuveta, apa calda fiind asigurata non-stop.

Livingul spatios are un semineu rustic, o masa mare de 10 persoane si canapele, spatiu generos propice grupurilor mari de persoane. Cabana montana poate gazdui un numar de pana la 20 persoane familii, prieteni, colegi sau intruniri in scop lucrativ.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Viforul