Nu exista poza

|

Pensiunea Inter-M **

Adresă: Str. Petru Rares, Nr.45
  Arad, jud. Arad, Romania

Telefon: +40 257 218360

Web:

 

Descriere

Hotel Inter-M este un hotel nou construit, situat in Arad, pe artera principala de iesire spre Oradea,cu acces usor la centura orasului ce face legatura cu iesirea spre Nadlac, Deva sau Timisoara.

Facilitati cazare:
- TV
- cablu,
- bar,
- restaurant,
- parcare supravegheata electronic.

Tarife 2012:
Single: 60 RON
Double Twin: 70 RON
Double Matrimoniala: 70 RON
Tripla: 100 RON
Double matrimoniala + 1 pat suplimentar: 100 RON
Double matrimoniala + 2 paturi suplimentare: 120 RON

Comentarii

 
 
 
 
Deplorabil
Hotelul arata deplorabil, are gandaci, egrasie, rugina in baie, robinetele nu au fost spalate de cand au fost instalate, in camera este un miros insuportabil de vechi amestecat cu sprei de gandaci, mocheta este foarte murdara iar dimineata incepand cu ora 6 nu mai poti dormi de zgomotul microbuzelor care pleaca din incinta hotelului. Nu recomand nimanui aceasta bomba ca hotel nu-i pot spune.
 Luciana2010-09-02 07:19:04

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Inter-M