Nu exista poza

|

Pensiunea Atlantis ****

Adresă: Str. Mesteacanului Nr. 10
  Buşteni, jud. Prahova, Romania

Telefon: +40 344 401935

Mobil: +40 722 393451

Fax: +40 344 401936

Web:

 

Descriere

Pensiunea Atlantis este amplasata la poalele muntilor Bucegi, intr-un loc retras al orasului Busteni, departe de trafic.

Camerele 7, 8 si apatramentul 4 beneficiaza de balcon si ofera o priveliste deosebita a muntilor si a statiunii Busteni.

Facilitati si Servicii:
Receptie 24/24 h, Bar, Parcare gratuita, Restaurant, Terasa.

Camerele, mobilate modern, dispun de bai proprii, televizor si cablu tv, internet (atat wireless cat si cu conectare prin cablu), minibar, telefon.Baile au fost dotate cu uscator de par, priza pentru barbierit.

Comentarii

 
 
 
 
vacanta la munte
Un loc superb cu o panorama de neuitat.Mai putin locuri si priveliste ca acestea in busteni.Dar pacat ,serviciile foarte proaste in raport cu stelele si preturile de acolo.Mancarea de 2 lei nu ne-a placut deloc.
 ruxi2011-01-06 18:14:18

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Atlantis