Pensiunea Roma

|

Pensiunea Roma ****

Adresă: Str. Ulpia PT 27
  Deva, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: +40 354 101428

Mobil: +40 723 515549

Web:

 

Descriere

Indiferent ca sunteti in cautarea atmosferei oficiale a unei intalniri de afaceri sau a unei conferinte, fie ca doriti sa organizati o petrecere sau visati la zile pline de romantism alaturi de persoana iubita, Villa Roma este imbinarea perfecta intre ospitalitate si mediul diplomat al afacerilor.

Facilitati de cazare:
acces la bucatarie, bar, cutie de valori, fax, internet prin cablu, internet wireless, parcare plata cu cardul restaurant room service sala de mese schimb valutar seif la receptie spalatorie terasa transport auto TV in living

Facilitati in camere:
aer conditionat baie cu cada baie in camera camera cu TV camere cu balcon frigider in camera incalzire centrala internet in camera minibar in camera seif in camera telefon in camera uscator de par.

Tarife 2012:
Camera dubla matrimoniala:
155 RON/ zi; 135 RON / zi in regim single;
amera dubla twin:
155 RON / zi; 135 RON / zi in regim single;

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Roma