Pensiunea Valea Iazurilor

|

Pensiunea Valea Iazurilor ***

Adresă: Sat Candeasca
  Belciugatele, jud. Călăraşi, Romania

Mobil: +40 788 281865

Web:

 

Descriere

La numai 20 de Km de Bucuresti sa situaza Complexul de Agrement Valea Iazurilor care va ofera urmatoarele servicii: restaurant cu o capacitate de 120 de persoane, terasa cu o capacitate de 150 de persoane, pensiune de 3 margarete, piscina cu o suprafata de 350Mp, plaja, teren fotbal sintetic cu nocturna.

Comentarii

 
 
 
 
ionut 123
O locatie frumoasa, pacat de oamenii de acolo care fac turism in cel mai de prost gust. Persoalul, de la ospatari si pana la doamna care organizeaza lucrurile acolo sunt specialisti in a face clientii sa se simta prost. Fata de prezentarea ofertei pe e-mail, cand ajungi sa te cazezi, afli ca multe din facilitati exista, dar, mai trebuie platit ceva. De ex. pentru piscina cu sezlong, afli ca e doar piscina e 30 ron, pentru sezlong mai trebuie sa dai 15 ron dar ce ghinion ai ca nu au decat 10 bucati si sunt deja rezervate - o situatie jenanta pentru un grup de peste 10 persoane, care au fost nevoiti sa stea in picioare pe langa piscina. Langa terasa erau un hamac, doua fotolii de lemn si un balansoar nu in cea mai buna stare, in care cativa dintre noi s-au asezat dupa masa. Imediat si-a facut aparitia cineva de la paza care, in cateva cuvinte, autoritar, i-a anuntat ca ii costa aceasta activitate 25 ron. Platesc sau degajeaza. Personalul restaurantului, dupa plata consumatiei (aprox 1200 ron), nemultumit ca nu i-am imbogatit intr-o noapte, arogant, au adus spaga inapoi. Probabil ca erau obisnuiti ca la botezul organizat in acelasi timp in restaurant. Si totusi, s-a platit pentru mai putin de 24 de ore peste 1000 euro in total. In cateva cuvinte, locatie frumoasa, serviciile si personalul cu atitudine de prost gust care te trimit acasa cu un gust amar. Pe banii nostri ne-au umilit pe unde ne-au prins. Mai bine ne opream mai devreme pe drum, la Pensiunea Elisa.
 ionut 1232009-08-23 20:53:30

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Valea Iazurilor