Pensiunea

|

Pensiunea Casa Viorel ****

Adresă: Str. Principala Nr. 256
  Poiana Brașov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 262431;+40 268 262024

Fax: +40 268 262431;+40 268 262024

Contact: info@casaviorel.ro

Web: www.casaviorel.ro

 

Descriere

Izolata de restul statiunii prin pozitia sa excelenta, Casa Viorel te incanta de cum te apropii cu explozia de culoare a florilor ce se afla pretutindeni, in poiana, in gradinita si la balcoanele teraselor. Drept vecini o intreaga padure ce se intinde de cealalta parte a drumului forestier care duce pana in centrul vechi al Brasovului sau pana in Varful Cristianul Mare.

Dotari camere: paturi matrimoniale, minibar, televiziune prin cablu (HBO), telefon international, bai cu cada (tip superior), bai cu dus (tip standard), balcoane cu vedere spre Muntii Postavarul, Piatra Craiului, Bucegi. Dublele superioare si garsonierele au si canapele extensibile.

Tarife 2012:

Dubla standard 60 EUR
Dubla superioara 80 EUR
Apartament 100 EUR
Dubla in regim single 50 EUR

Galerie Foto

Pensiunea Casa Viorel Poiana Brașov / 1Pensiunea Casa Viorel Poiana Brașov / 2Pensiunea Casa Viorel Poiana Brașov / 3

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Viorel