Casa Serena

|

Casa Serena ***

Adresă: Sat Predelut, pe soseaua Brasov - Pitesti
  Predeluț, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 722 645015

Contact: Ovidiu Cionac

Web: www.casaserena.ro

 

Descriere

Pensiunea Casa Serena va imbie sa-i pasiti pragul ori de cate ori sunteti in cautarea unei variante de cazare in Bran sau Bran Moeciu. Stim sa oferim musafirilor noastri toate conditiile de confort, liniste si ambianta placuta, pentru ca dumneavoastra sa savurati cat mai mult sederea si vacanta in zona Bran Moeciu.
Casa Serena este o varianta de cazare in Bran sau Bran Moeciu atat pentru grupuri mici cat si pentru grupuri mai mari.
Pensiunea noastra are 10 camere duble, toate clasificate de Ministerul Turismului la 3 margarete. Opt dintre ele sunt situate la etajul unu al pensiunii, celelalte doua la mansarda. Fiecare camera este dotata cu baie proprie cu dus si televizor conectat la reteaua de cablu si internet wireless.
Curtea pensiunii este generoasa , 1400 metri patrati,avand si parcare pentru 10 masini.
Totodata in curtea pensiunii avem un loc de joaca pentru copii, foisor si gratar.
Toate camerele au balcon propriu cu vedere spre Muntii Bucegi sau/si Muntii Piatra Craiului. Pentru copiii dumenavoastra, la cerere, putem asigura un pat suplimentar.

Facilităţi

Activităţi

La cererea dumneavoastra se pot organiza partide de paintball, calarie, curse de ATV-uri, mini baschet, badminton.

Sală de conferinţe

Sala de conferinte de la mansarda pensiunii are o capacitate de 20 locuri si poate gazdui cursurile sau intalnirile angajatilor firmei dumneavoastra. Pentru o buna desfasurare a evenimentelor, sala e dotata cu video proiector si flip chart. Dupa cursuri, pentru destinderea participantilor, sala poate fi transformata in sala de jocuri: tenis de masa, darts, table, rummy.

Restaurant

Situat la parterul pensiunii, restaurantul Casei Serena are o capacitate maxima de 40 locuri. Bucatarii nostri va stau la dispozitie asteptand sa afle care sunt mancarurile pe care le preferati pe durata cazarii la pensiunea noastra. Din fata semineului puteti admira privelistea incantatoare oferita de Muntii Bucegi si savura delicioasele preparate traditionale romanesti. Desi este destinat in primul rand clientilor pensiunii, restaurantul poate organiza evenimente speciale sau mese festive.

Împrejurimi

Una dintre zonele cele mai apreciate si cautate atat de turistii din Romania dar si din afara, este regiunea Bran-Moeciu. Oricat de tentanta ar fi o vacanta in strainatate, o vacanta pe meleaguri natale, in aceasta zona, va va confirma pentru a nu stiu cata oara ca Romania ascunde frumuseti neregasite nicaieri in lume.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune WirelessWireless
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor
  • Pătuţ copiiPat copii

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • GrădinăGrădină

Galerie Foto

Casa Serena PredeluțCasa Serena Predeluț / 1Casa Serena Predeluț / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Casa Serena