Hotel Vulturul Negru

|

Hotel Vulturul Negru ***

Adresă: Str. Independentei Nr. 1
  Oradea, 410065, jud. Bihor, Romania

Telefon: +40 259 450000

Fax: +40 259 450045

Web:

GPS: 47.055695 - 21.930084

 

Descriere

Proaspat renovat, in intreaga sa splendoare, hotel Vulturul Negru din Oradea va invita sa petreceti clipe de neuitat intr-o ambianta de epoca.

Hotelul Vulturul Negru este o capodopera arhitecturala construit in stilul secesionist, cladirea in care functioneaza este parte a patrimoniului cultural al orasului Oradea, datand inca de la inceputul secolului XX.

Capacitatea hotelului este de 47 de camere, din care 4 apartamente, acestea cuprinzand: TV color, cablu, internet, telefon, aer conditionat, mini-bar, baie cu dus sau hidro-masaj, paturi matrimoniale, aceste facilitati fiind date de tipul de camera ales de dumneavoastra.

Tarife:
Camera dubla: 243 RON
Apartament: 559 RON

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Vulturul Negru