Hotel Ioana

|

Hotel Ioana ***

Adresă: I.C. Bratianu 28
  Constanţa, 900270, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 545008

Mobil: +40 725 269240;+40 721 742388

Fax: +40 241 545337

Web: www.hotel-ioana.ro

 

Descriere

Hotel Ioana este situat la 200 de metri de gara Constanta, pe Bulevardul I.C Bratianu, drumul de acces pe autostrada A2 Constanţa-Bucuresti (Soarelui).

Servicii:
* Internet
* Parcare
* Telefon
* TV
* Baie cu dus
* Frigider / Minibar
* Rent-a-car
* Restaurant

Localizare

Este situat la 200 de metri de gară Constanţa, pe Bulevardul I.C Brătianu, drumul de acces pe autostradă A2 Constanţa-Bucureşti (Soarelui).

Facilităţi

Servicii

Internet wireless, Parcare, Transport la/de la aeroport, Confirmări rezervări bilete de avion, Închirieri maşini, Spălătorie, Rezervări bilete pentru teatru, film, spectacole, Excursii, Doctor specialist şi asistentă medicală la cerere, Rezervări la salon de frizerie /coafură su servicii de îngrijire corporală, Bar, Restaurant propriu.

Conexiune Internet

Internet wireless în fiecare cameră.

Camere

Descriere (dotări)

Hotelul este compus din 2 apartamente şi 6 camere dule cu mobilier modern, minibar, telefon, radio, cabină de dus tip jacuzzi LCD, Cablu TV şi sistem de climatizare.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • RestaurantRestaurant

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • SpaSpa

Galerie Foto

Hotel Ioana ConstanţaHotel Ioana Constanţa / 1Hotel Ioana Constanţa / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Ioana