Hotel Rimini

|

Hotel Rimini ****

Adresă: Str. Cometei 20A
  Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 453091;+40 264 438390

Mobil: +40 742 031144;+40 752 199775

Fax: +40 264 438390

Web: www.rimini.ro

 

Descriere

Hotelul Rimini – Crama Haiducilor**** este situat în cartierul Zorilor din Cluj Napoca, într-o zonă rezidențială foarte liniștită, dar totodată la câteva minute de mers cu mașina față de centrul istoric al orașului, precum și de Aeroportul internațional Cluj Napoca.
Toate camerele oferite de hotel Rimini sunt utilate ultramodern, cu aer conditionat reglabil individual pentru fiecare camera, minibar, frigider, televizor color, cablu tv, telefoane in camere si in bai, uscator de par, cada.

Tarife:
CAMERA in regim SINGLE – 59 EURO
CAMERA in regim DOUBLE – 69 EURO
JUNIOR SUITE – 79 EURO
APARTAMENT – 99 EURO

Facilităţi

Servicii

Teren de tenis, Sală fitness, Restaurant, Bar de zi, Centru afaceri, Sală conferinţe, Terasă, Saună, Parcare păzită, Grădină.

Parcare

Parcare păzită.

Organizare de evenimente speciale

Vă punem la dispoziţie noua sală Business de pe Str. Cometei Nr. 15, cu o capacitate de 20 persoane, având posibilitatea închirierii echipamentelor necesare conferinţelor (videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart, calculator), organizării de prânzuri şi coffee break. Se pot organiza seminarii, întruniri de afaceri, training-uri, şedinte etc. Tocmai de aceea recomandăm Crama Haiducilor din Cluj Napoca ca locul cel mai potrivit pentru organizarea de evenimente oferindu-vă servicii de calitate şi flexibilitate în alcătuirea meniului precum şi în adaptarea acestuia la bugetul dvs. Întâmpinarea oaspeţilor, vorba bună, servirea ireproşabilă, apropierea de elementele satului transilvănean, mâncarea tradiţională românească preparată de bucătari pricepuţi, băuturile de calitate sunt argumente în organizarea ireproşabila de evenimente la Crama Haiducilor din Cluj Napoca. Mese festive: Atmosfera creată de combinaţia de lemn, lut şi piatră care redă tradiţia tipic românească este locul ideal pentru desfăşurarea unor evenimente speciale şi unice din viaţa noastră. CRAMA HAIDUCILOR din Cluj este locul potrivit pentru organizarea de mese festive: botezuri, nunti idilice, seri haiducesti, aniversări. Restaurantul vă pune la dispoziţie 80 de locuri în interior iar pe întreaga durată a verii organizarea de mese festive se poate desfăsura în exterior, în Grădini de vară: Grădina lui Pintea – cu o capacitate de 100 locuri şi Poiana lui Iancu Jianu – cu o capacitate de 100 locuri totul într-o ambianţă rustică unde te poţi bucura de fascinaţia culturii populare româneşti. Pe lânga organizarea de mese festive CRAMA HAIDUCILOR din Cluj este locul ideal pentru un prânz de afaceri sau pentru o cină romantică la lumina lumânărilor, este locul în care fineţea, intimitatea serviciilor dar mai ales mâncărurile apetisante crează o atmosferă caldă şi totodată discretă care inspiră şi destinde. Organizare evenimente: Experienţa bucătarilor noştrii transformă CRAMA HAIDUCILOR într-un veritabil deliciu culinar prin savoarea delicioaselor mâncăruri tradiţionale, completată de băuturile şi vinurile cele mai rafinate. Din meniu nu lipsesc nici vestita ciorbă de fasole cu ciolan afumat in pită de casă, sărmăluţe cu păsat în foi de vită servite la dovleac, balmos cu ciuperci, păpară cu jumări mămăliga şi varză murată, ciolan de porc cu fasole frecată, special preparate pentru a satisface cele mai exigente gusturi. În vederea reuşitei dvs. în organizarea de evenimente Crama Haiducilor din Cluj Napoca vă pune la dispoziţie întreaga logistică compusă din 80 de locuri în interior şi în exterior, cele două Grădini de vară: Grădina lui Pintea – cu o capacitate de 100 locuri şi Poiana lui Iancu Jianu – cu o capacitate de 100 locuri totul într-o ambianţă rustică unde te poţi bucura de fascinaţia culturii populare româneşti.

Restaurant

Atenţia pentru detalii şi bun gust în a reda o atmosferă tipic românească alături de efortul de a reprezenta bucătăria tradiţională prin tot ceea ce are mai valoros de oferit sunt standarde obligatorii pentru un restaurant tradiţional cum este Crama Haiducilor din Cluj. Tradiţie românească de 4 *, Crama Haiducilor din Cluj poartă cu gândul la tradiţia de altă dată dorindu-şi prin amenajarea stil restaurant tradiţional să aducă în sufletul dvs. bucuria, amintindu-vă de gusturile copilăriei, de bunătăţile gătite de bunicii şi părinţii noştrii. Crama Haiducilor din Cluj un restaurant cu specific tradiţional în care nu-ţi este ruşine să aduci oaspeţi de peste hotare deoarece aici găseşti un şemineu cu foc adevărat de lemne care trosnesc îmbietor, un grătar imens într-o firidă de piatră, iar ca decor nu lipsesc borcanele cu murături şi oalele de lut. Vă aşteptăm cu drag să treceţi pragul nostru, la Crama Haiducilor din Cluj pentru a vă convinge de unicitatea cramei – un restaurant tradiţional – animat de pasiunea noastră în tot ceea ce facem.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • BarBar
  • RestaurantRestaurant

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • FitnessFitness
  • SaunăSaună
  • GrădinăGrădină
  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Hotel Rimini Cluj-NapocaHotel Rimini Cluj-Napoca / 1Hotel Rimini Cluj-Napoca / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Rimini