Motel Gilau (Ro Tours)

|

Motel Gilau (Ro Tours) **

Adresă: Str.Republicii, FN
  Gilău, 407310, jud. Cluj, Romania

Telefon: +40 264 371745;+40 264 371746

Mobil: +40 729 885230

Fax: +40 264 371746

Contact: Pop Ioan Vladimir

Număr camere: 55 de camere duble

Web: motelgilau.ro

 

Descriere

Hotel Gilău dispune de 58 de spaţii de cazare structurate în camere double şi apartamente. Camerele double au în dotare cabină de duş, teresă sau balcon, tv color cu 25 programe si telefon cu acces intern si internaţional.
De asemenea Hotel Gilău dispune de restaurant, bază sportivă cu teren minifotbal, biliard, şah, table, cărţi şi tenis de masă şi centru de conferinţe.

Facilităţi

Activităţi

Teren minifotbal cu iarbă sintetică şi instalaţie nocturnă, Jocuri: Biliard, Tenis de masă, şah, Table, Cărţi, Sonorizare evenimente.

Servicii

Grup sanitar cu cabina de dus, Teresă sau balcon, TV color cu 25 programe, Telefon cu acces intern si internaţional, Restaurant, Bază sportivă cu teren minifotbal cu iarba sintetică si instalaţie nocturnă, Biliard, Şah, Table, Cărti, Tenis de masa, Centru de conferinţe cu două săli.

Obiective turistice

Barajul si lacul de acumulare Gilău, urmele unui vechi castru roman si Castelul Wass atestat din 1246, din timpul regelui Bela Al IV-lea. La doar 17 km se găseşte oraşul Cluj-Napoca, străvechi centru de cultură şi civilizaţie românească. Aici puteţi vizita Grădina Botanică, Muzeul Naţional de Artă, Casa Matei Corvin, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul Naţional de Istorie al Transilvaniei, Teatrul Naţional si Opera Română, Muzeul Emil Isac, Teatrul si Opera Maghiară, Biserica Sfântul Mihail, Biserica Franciscanilor, Biserica Piariştilor,etc. Urcând pe Valea Someşului Cald(unul din afluenţii Someşului Mic) ajungem la barajul şi lacul Tarniţa. Cu o suprafaţa de cca. 215 ha si o lungime de peste 8 km, lacul Tarniţa este una din cele mai căutate zone turistice din judeţ. Continuând traseul prin satul Mărişel, ajungem in staţiunea turistică Fântanele Beliş(la 40 km), cu lac de agrement si dotări care oferă cazare in condiţii favorabile şi alimentaţie variată. Pornind tot din Gilău, in bazinul superior al Someşului Rece, intâlnim comuna Măguri Răcătau, care prin poziţia sa geografică prezintă un potenţial turistic deosebit, având pe teritoriul său 7 zone naturale protejate. De aici se pot urma trasee turistice intr-un decor fascinant spre Poiana Ursoaia sau spre Cabana Muntele Filii si comuna Băisoara.

Sală de conferinţe

Video proiector, Retroproiector, Video recorder, DVD, Terminal internet de mare viteza, Ecran, Flipchart.

Împrejurimi

O altă zonă de interes turistic situată la aproximativ 50 km este Muntele Baisorii( 1385m altitudine). Pentru a ajunge aici se traversează localitatea Luna de Sus (cea mai veche clădire este biserica reformată, multiseculară, cu picturi din anul 1752), Vlaha(biserica romano-catolică este din secolul al XIII-lea) si Savadisla(ruinele unei biserici medievale cu elemente de stil roman si gotic). Muntele Băişorii constituie punctul de plecare spre masivul Muntele Mare, Scăriţa Belioara,Cheile Runcului, etc. Pe direcţia Cluj-Napoca-Oradea, intâlnim satele:Capusu Mare si Paniceni(centre de artă populară, broderii), Izvorul Crişului(centru de artă populară, obiecte sculptate în lemn), Saula(rezervaţie botanică de liliac sălbatic),Bologa(urmele castrului roman Resculum si ruinele unei cetăţi medievale din secolul al XIV-lea). Din Bologa se poate urca la cabana Vlădeasa, situată la 1430m altitudine. Continuand traseul se ajunge la Poieni(centru de artă populară, crestături în lemn), iar de aici pe Valea Drăganului-cu posibilităţi de cazare şi drumeţie. In aceaşi direcţie, la aproximativ 60km,de Gilau, se găseşte satul Ciucea, cu muzeul memorial Octavian Goga, biserica din lemn din anu 1575 şi o colecţie de etnografie si de icoane pe sticlă.

Dotări

Dotări generale:

  • Sală de conferinţeSală conferinţe
  • RestaurantRestaurant

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • TelevizorTelevizor

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Motel Gilau (Ro Tours) GilăuMotel Gilau (Ro Tours) Gilău / 1Motel Gilau (Ro Tours) Gilău / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Motel Gilau (Ro Tours)