Hotel Afrodita

|

Hotel Afrodita ****

Adresă: Venus, 905504, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 241 706271;+40 241 706285

Fax: +40 241 731607

Web: www.hotelafrodita.ro

 

Descriere

Hotelul Afrodita**** se afla in zona central-sudica a statiunii Venus, pe faleza, la 30 m de plaja.

Hotelul ofera cazare in 114 camere duble, 5 camere single si 5 apartamente.

Toate camerele duble sunt sunt dotate cu grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon cu acces international, incalzire centralizata, acces Internet, balcon cu scaune si masuta.

Majoritatea camerelor sunt dotate cu pat matrimonial. Exista camere pentru nefumatori. Distributia camerelor pe etaje se efectueaza doar la receptia unitatii de cazare.

In hotelul Afrodita exista 3 tipuri de camere, avand tarife diferentiate:
* camere duble standard
* camere duble cu vedere la gradina interioara
* camere duble cu vedere la mare

Apartamentele sunt formate din living (canapea extensibila) + dormitor (pat matrimonial), grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon cu acces international, incalzire centralizata, acces Internet, acces pe baza de cartela, terasa cu scaune si masuta.


Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Afrodita