Motel Maestro

|

Motel Maestro ***

Adresă: Str. Calea Zarandului Nr. 1
  Deva, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: +40 254 212821

Mobil: +40 722 570231

Fax: +40 254 219855

Web: www.oge.ro

GPS: 45.887484 - 22.907867

 

Descriere

Situat intr-o zona extrem de accesibila, la 10 minute de plimbare de centrul orasului Deva si in acelasi timp la poalele Cetatii, Motelul Maestro este locatia in care indiferent de scopul vizitei dumneavoastra va puteti bucura de intimitate, ospitalitate si buna dispozitie.

Hotelul Maestro pune la dispozitia clientilor un numar de 20 de camere (9 camere single, 9 camere double, o camera tripla, o camera cu patru paturi) si un apartament cu 2 dormitoare, dotate cu mobilier nou, frigider, aer conditionat, telefon, internet si bai utilate modern.

Facilitati generale:
- Mic dejun
- Restaurant
- Bar de zi.
- Sala de conferinta
- Baie la fiecare camera.
- Acces internet.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Motel Maestro