Hotel Traian

|

Hotel Traian *

Adresă: Str. Lunii, Nr.7
  Braşov, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 333065

Fax: +40 268 333065

Web: www.hotelultraian.ro

 

Descriere

Aşezat în apropierea dealului Tâmpa, hotelul aceasta este diferit de celelalte nu numai din punct de vedere arhitecural, dar şi ambiental. Zonă aleasă, foarte uşor accesibilă, permite aprecierea frumuseţilor oferite de natură dar şi o intimitate pe care orice turist se asteaptă să o aibă în scurta-i vacanţă. Deasemenea, interioarelor li s-a acordat cu generozitate spaţiu suficient pentru a-i face pe oaspeti sa se simta in largul lor.

Tarife :

Camera Dubla (cu Baie Comuna) 2 persoane 50.00 RON
1 persoane 50.00 RON
Camera Dubla Cu Baie Proprie 2 persoane 90.00 RON
1 persoane 90.00 RON
Camera Tripla (baie Comuna) 3 persoane 70.00 RON
Camera Tripla Cu Baie Proprie 3 persoane 110.00 RON
Camera 4 Paturi (baie Comuna) 4 persoane 90.00 RON

Facilităţi

Servicii

Centrală termică proprie, Tv şi cablu tv, Camere spaţioase, Parcare proprie.

Camere

Descriere (dotări)

Hotel Traian oferă cazare în 78 de camere dispuse pe 3 nivele, având un total de 252 locuri de cazare. Camerele sunt dotate cu pat matrimonial, pat dublu cu 2 si 3 locuri, dispun de baie proprie si TV color. Însa există şi camere cu 2, 3 si 4 locuri, la care baia este situată pe hol. Construcţia este dotată cu centrală termică. Fiecare cameră are baie cu cabină de duş, TV color conectat la reţeaua de programe difuzate prin cablu.

Restaurant

Surroundings: Hotel Traian is situated in a privileged area. From this point you can admire the Bucegi Mountains, the Ciucas Mountains as well as Tampa hill. Objectives: Also one who visits Brasov should not miss the legendary Black Church, The History Museum, in the historical center of the City, The first Romanian School, situated in Scheii Brasovului, also the famous Towers, The Sewers Tower and The White Tower.

Împrejurimi

HOTEL TRAIAN are o poziţie privilegiatã. De aici pot fi admiraţi atât Munţii Bucegi, Munţii Ciucaş cât şi dealul Tâmpa. De altfel, cine ajunge la Braşov nu trebuie sã rateze o vizitã în legendara Biserică (Biserica Neagra), Muzeul de istorie plasat în Centrul istoric al Braşovului , Prima Şcoala Româneasca situată în Scheii Braşovului de asemenea vestitele turnuri, Turnul Ţesătorilor şi Turnul Alb.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare

Dotări camere:

  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor

Galerie Foto

Hotel Traian BraşovHotel Traian Braşov / 1Hotel Traian Braşov / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Traian