Hotel Andre'S

|

Hotel Andre'S ***

Adresă: Bvd. Maresal Ion Antonescu Nr. 23
  Craiova, jud. Dolj, Romania

Telefon: +40 251 510110

Web: www.hotelandres.ro

GPS: 44.310307 - 23.792138

 

Descriere

Amplasat la o distanta de 200m de Spitalul Judetean Nr.1, la 200m de Stadionul Ion Oblemenco si 500m de Parcul Romanescu, hotelul a fost construit pentru a veni in sprijinul oamenilor de afaceri si turistilor care doresc sa petreaca o perioada in Craiova intr-o atmosfera intima si revigoranta.

Facilitati camere:
Aer conditionat, Minibar, TV cablu, Telefon international, Internet wireless, Mobilier modern

Facilitati generale:
- Restaurant
- Sala conferinte
- Spalatorie
- Mic dejun inclus
- Aer conditonat si internet wireless
- Parcare proprie

Tarife :
Single: 180 RON/zi
Double: 220 RON/zi
Tripla: 260 RON/zi

Localizare

Amplasat la o distanta de 200m de Spitalul Judetean Nr.1, la 200m de Stadionul Ion Oblemenco si 500m de Parcul Romanescu - cel mai mare parc natural.

Facilităţi

Servicii

Hotelul Andres ofera o varietate de servicii si facilitati apreciate de clientii nostri din toate colturile lumii, solicitat fiind mai ales pentru unicitatea apartamentelor VIP. Facilitati pentru persoanele cu handicap, Camere pentru nefumatori, Aer conditionat si incalzire centralizata, TV prin cablu si satelit, Birou de lucru, Internet wireless, Acces gratuit la internet, Telefon cu acces international, Camere cu mobilier modern, Parcare, Apartament VIP, Spalatorie, Minibar.

Sală de conferinţe

Pentru conferinte, simpozioane, intalniri de afaceri, prezentari de produse, hotelul este dotat si cu o sala de conferinte modern echipata: video proiector, internet wireless, telefon international, aer conditionat, etc. Capacitatea salii este de 30 locuri, la nevoie putandu-se creste numarul de locuri.

Camere

Descriere (dotări)

Andre's Hotel vine in intampinarea nevoilor Dumneavoastra cu o oferta variata de camere: 3 single, 4 duble twin, 10 matrimoniale si un apartament de 100 mp. Dotari in camere: Tefefon, Baie cu cabina de dus, Aer conditionat, TV, Conexiune internet, Uscator de par, Minibar, Birou, Cablu TV .

Restaurant

Restaurantul este amplasat la parter si va ofera posibilitatea unei serviri elegante a unui sortiment foarte variat de preparate culinare atat traditionale cat si de pe alte meleaguri. De asemeni, restaurantul este ideal pentru organizarea de evenimente, punandu-va la dispozitie cele 80 de locuri, barul si bucataria de care dispunem.

Împrejurimi

Hotelul Andres este situat la o distanta de 150 m fata de spitalul judetean Craiova si la aceiasi distanta fata de stadionul Ion Oblemenco Craiova si la o distanta de 400 m fata de Parcul National Nicolae Romanescu.

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • Acces handicapaţiHandicapaţi
  • Conexiune WirelessWireless
  • Conexiune InternetInternet
  • Servicii de spălătorieSpălătorie

Dotări camere:

  • TelefonTelefon
  • Aer condiţionatAer condiţionat
  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor
  • Camere nefumătoriNefumători
  • Uscător de părUscător de păr

Galerie Foto

Hotel Andre'S CraiovaHotel Andre'S Craiova / 1Hotel Andre'S Craiova / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Andre'S