Hotel Oltenia

|

Hotel Oltenia **

Adresă: Str. Tudor Vladimirescu Nr. 164
  Băile Govora, jud. Vâlcea, Romania

Telefon: +40 250 770430;+40 250 770433

Fax: +40 250 770470

Web:

 

Descriere

Este situat in centrul statiunii.Detine 386 locuri de cazare in camere duble, single si garsoniere, fiecare avand baie cu dus, tv cablu (contra cost), telefon, radio, minibar (contra cost).Restaurant cu masa in sistem bon fix. Gradina de vara, bar de zi, bar de noapte, snack bar, bazin in aer liber, sala de conferinte, lift, cabinet medical, sala de gimanastica, parcare, teren de tenis, magazin, seif.
Baza de tratament:se trateaza afectiuni ale cailor respiratorii, afectiuni ORL, afectuni reumatismale si celor asociate. Apele minerale folosite in tratamente sunt clorurosodice sulfuroase si clorurosodice iodurate. Alte servicii de refacere si tratament: fizioterapia, impachetari cu namol sapropelic de la Ocnele Mari, sauna, dus subacval.


Tarife:

Camera Dubla 2* : 132.00 RON
Garsoniera 3* : 198.00 RON
Apartament 3* : 220.00 RON

*Tarifele includ: mic dejun in cazul camerelor duble; in cazul garsonierelor si apartamentelor, pe langa micul dejun este inclus si accesul la centrul SPA.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Hotel Oltenia