Castelul Printul Vanator

|

Castelul Printul Vanator ***

Adresă: Str. Sterca Sulutiu Nr. 4/6
  Turda, 401076, jud. Cluj, Romania

Telefon: 0264316850

Mobil: 0745997264

Fax: 0264311171

Web: www.huntercastle.ro

 

Descriere

Aflat undeva la graniţă dintre veacuri acolo unde istoria şi-a făcut rostul ei, în inimă Transilvanie, într-un colţ de legendă şi civilizaţie, Castelul Prinţul Vânător se vrea un strigăt în timp, o chemare spre regăsirea unor vremuri demult apuse.
Cum treci de porţile castelului, te trezeşti într-o cu totul altă lume.

Tarife/noapte
Apartamente de lux: 1 pers- 520 RON; 2 pers- 690 RON;
Junior suit: 1 pers- 246 RON; 2 pers- 2294 RON;
Matrimoniale: 1 pers- 204 RON; 2 pers- 247 RON;
Camere Twin: 1 pers- 204 RON; 2 pers- 247 RON;

Facilităţi

Activităţi

Relieful variat, cu lunci şi depresiuni de-a lungul principaler ape curgătoare care traveseaza zonă, prezintă vizitatorului un teren spectaculos, cu peisaje de neutat. Ariile de vânătoare sunt desfăşurate de pe zonă suficient de mare a Munţilor Apuseni pentru a asigură o mare diversitate a vânătului.

Servicii

Aer condiţionat, Bar, Cramă, Animale de companie acceptate, Cablu TV, Curte interioară, Foişor, Frigider, Grătar, Incălzire centrală, Internet wireless, Jocuri societate, Minibar, Parcare păzită, Parcare gratuită, Plata cu credit card, Roomservice, Sala conferinţe, Sala training, Saună, Spălătorie, Telefon, Terasă, Transfer aeroport, TV, Uscător par.

Parcare

Parcare pazită şi gratuită.

Camere

Descriere (dotări)

2 twin, 8 matrimoniale, 6 junior suite, 2 apartamente.

Restaurant

Şi dacă ai trecut pragul casei, de acum eşti unul dintre oaspeţii castelului. Chiar mai mult, eşti unul dintre cavalerii ce pot stă la meşe. Un ţur al sA£lii mari a castelului include vizitarea Colibei Haiucilor (un loc unde, printre trofeele de vanA£toare, poţi da frâu liber aventurii şi te poţi bucură de mâncăruri şi băuturi vânătoreşti tradiţionale) sau vizitarea CA£sutei Ţărăneşti (loc de vis, colţ cu specific românesc unde nu lipsesc mancA£rurile şi bA£uturile româneşti tradiţionale). Dar că turul să fie complet trebuie să vizitezi un loc cu adevărat unic: un castel miniaturizat, construit din piatră veche, cu o sală de 12 locuri, unde poate fi văzut prinţul Dracula pe un tron de piatră. De asemenea, te poţi bucură de priveliştea unei adevărate capodopere a meşterilor maramuresen: terasă. ... Aşa că poţi să alegi cu cine să-ţi împarţi timpul şi vinul, pâinea şi sărea, dar mai ales sufletul ... Pentru că sufletul ţi se va deschide aici! ...

Politică Hotel

Animale de companie

Animalele de companie sunt acceptate.

Dotări

Dotări generale:

 • ParcareParcare
 • BarBar
 • Room ServiceHandicapaţi
 • Sală de conferinţeSală conferinţe
 • Acceptare cărţi de creditCărţi de credit
 • RestaurantRestaurant
 • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

 • TelefonTelefon
 • Aer condiţionatAer condiţionat
 • Cablu TVCablu TV
 • TelevizorTelevizor

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

 • SaunăSaună
 • TerasăTerasă

Galerie Foto

Castelul Printul Vanator TurdaCastelul Printul Vanator Turda / 1

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Hoteluri Castelul Printul Vanator