Hotel Hefaistos

|

Hotel Hefaistos **

Cím: Str.Unirii, Nr.6
  Covasna, Covasna megye, Romania

Telefon: +40 267 340213;+40 267 340085

Fax: +40 267 340329

Web: www.hotel-hefaistos.ro

GPS: 45.843971 - 26.175664

 

Leírás

A Covasna városában található, központi elhelyezkedésű Hotel Hefaistos Covasna jó kiindulópont e pezsgő város felfedezéséhez. Innen a pezsgő város minden látnivalóját és érdekes programját könnyen elérhetik a látogatók. Kedvező elhelyezkedése miatt ebből a szállodából a város minden kihagyhatatlan nevezetessége könnyen elérhető.

Használja ki Covasna e szállodájának számos kitűnő szolgáltatását és páratlan kényelmét. A hotel vendégei olyan szolgáltatásokat élvezhetnek a szállodán belül, mint például parkoló, tárgyaló/bankett létesítmények, bar, lift, étterem.

Minden szálláshely személyzetének legfőbb feladata, hogy tökéletes kényelmet biztosítson a vendégek számára. A hotel olyan kitűnő szabadidős szolgáltatásokat nyújt, mint kert, masszázs, hogy feledhetetlenné tegye itt tartózkodását. A(z) Hotel Hefaistos Covasna a tökéletes választás, ha igényes és magas színvonalú szálláshelyet keres Covasna városában.

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Hefaistos