Hotel City Plaza

|

Hotel City Plaza *****

Cím: Str Sindicatelor nr 9-11
  Cluj-Napoca, Cluj megye, Romania

Telefon: +4 0264 450101.

Web: www.cityhotels.ro

GPS: 46.7706 - 23.584342

 

Leírás

A Kolozsvár történelmi központjában, egy csendes utcában található szálloda a Városháza és a Sétatér közelében helyezkedik el. A City Plaza Hotel ingyenes belépést biztosít a medencét is kínáló wellness- és fitneszközpontba. A szálloda ingyenes Wi-Fi-vel és ingyenes parkolási lehetőséggel várja a vendégeket.

A szálloda közelében számos kereskedelmi létesítmény, például bankok találhatók. Az ExpoTransilvania kiállítási központ 20 perces sétára, Kolozsvár nemzetközi repülőtere pedig 30 perces útra fekszik.

A City Plaza teljes körű szolgáltatást nyújtó üzleti központja különféle tárgyalótermekkel rendelkezik. A vendégek kiváló ételeket fogyaszthatnak az étteremben és a japán szalonban, valamint lazíthatnak a teraszon vagy a szálloda wellnessrészlegében.

Árak:

Egy ágyas Superior szoba: 145 EUR / éj
Két ágyas szoba : 165 EUR / éj
Lakás : 250 EUR / éj
Deluxe egy ágyas szoba: 170 EUR / éj
Két ágyas szoba deluxe-Price: 195 EUR / éj
Junior lakosztály : 250 EUR / éj
Junior Suite Deluxe: 290 EUR / éj
Deluxe lakosztály : 370 EUR / éj
Elnöki lakosztály: 1090 Ft / éj

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel City Plaza