Hotel Salvator

|

Hotel Salvator **

Cím: Str. Szek Nr. 147
  Miercurea Ciuc, Harghita megye, Romania

Telefon: +40 266 372126

Mobil: +40 741 258156

Fax: +40 266 372145

Web: salvator.ro

 

Leírás

A Salvator Hotel** és Konferencia Központ a várostól 3 km-re fekszik a Kis és Nagysomlyó lábánál. Kellemes időtöltésre, tanulásra, továbbképzésre nyújt lehetőséget ez a létesítmény. A közvetlen közelben őrködő kegytemplom, a hegyen lévő Salvator kápolna régiónk egy-egy gyöngyszeme.
Csíksomlyó a ferences rend központja, Erdély legnagyobb zarándokhelye, a lelki és szellemi élet fellegvára évszázadok óta. A környék csodálatos adottságainak, a számtalan helyi, történelmi és kulturális értéknek, az étterem befogadóképességének és a jól felszerelt konferencia termeknek köszönhetően, a Hotel Salvator tökéletes választás, úgy egyéni utazók részére, mint csoportos rendezvények számára.

Arak:
Sgl: 36.00 €
Sgl Superior: 40.00 €
Dbl: 36.00 €
Dbl Superior: 40.00 €
Apt: 64.00 €

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Salvator