Early booking-urile pentru ski in Bulgaria cresc cu 30% anul acesta. Topul statiunilor

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Early booking-urile pentru ski in Bulgaria cresc cu 30% anul acesta. Topul statiunilor

 

Romanii au inceput sa-si rezerve vacantele din timp, inclusiv pentru sezonul de iarna. Agentia Travel Planner estimeaza ca rezervarile de tip early booking vor creste cu 30% in acest an pentru pachetele de ski in Bulgaria.

„Bulgaria a ramas o destinatie extrem de solicitata de catre turistii romani si in acest an, in timpul sezonului de vara, ceea ce ne face sa credem ca va fi ceruta si pentru sezonul de iarna. Deja au fost efectuate primele rezervari, in sistem early booking, numarul lor fiind peste asteptarile noastre. Estimam o crestere a early booking-urilor pentru sezonul de iarna din Bulgaria cu circa 30%”, spune Sebastian Constantinescu, consultant in turism si director general Travel Planner. 

La ora actuala, hotelierii din statiunile montane din Bulgaria au lansat campanii de early booking care se desfasoara in mai multe etape. Primele etape se incheie pe 30 septembrie si 30 octombrie, in functie de hotel, si presupun reduceri de 20-25%, iar urmatoarele pe 30 noiembrie si chiar 15 decembrie, si implica reduceri de 10-15%.

De asemenea, hotelierii bulgari au lansat si pentru sezonul de iarna oferte promotionale - nopti gratuite (7 = 6, 7 = 5) sau oferte pentru vacanta copiilor, multe dintre ele combinandu-se cu oferte tip early booking, putandu-se ajunge la reduceri de pana la 40%, marea majoritate a acestora fiind valabile incepand cu 30 ianuarie.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Early booking-urile pentru ski in Bulgaria cresc cu 30% anul acesta. Topul statiunilor