2 partii noi la Busteni

Email Imprimare PDF

 

Domeniul de ski din aceasta statiune a reusit pe aceasta cale sa-si dubleze suprafata. Investitia a putut fi realizata cu ajutorul fondurilor europene din cadrul POR (Programul Operational Regional) dar si cu fondurile de la bugetul de stat prin Programul “Schi in Romania”, prin MDRT (Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului).

Kalinderu 2, noua partie de ski, este dotata cu un sistem de inzapezire artificiala ce asigura conditii propice pentru schiat chiar si in perioadele cu putine precipitatii si are o lungime de 1,2 kilometri si un grad de dificultate mediu catre greu.

Kalinderu 1 (vechea partie de ski), a fost dotata cu un sistem de iluminare pe timp de noapte. Tot in cadrul acestei investitii, la Busteni, a fost amenajata si o partie pentru sanie in lungime totala de 250 de metri.

Valoarea totala a lucrarilor inaugurate pe data de 11 Februarie 2012 e de circa 3,69 milioane de lei, din care valoarea fondurilor europene reprezinta aproximativ 2,49 milioane de lei.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Busteni, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri 2 partii noi la Busteni