Pensiunea Tamarin 2

|

Pensiunea Tamarin 2 ***

Adresă: Sat Uzlina
  Murighiol, jud. Tulcea, Romania

Telefon: +40 240 536047

Mobil: +40 722 359791

Fax: +40 240 536047

Web: www.uzlina.ro

 

Descriere

Pensiunea Tamarin ofera posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare si odihna de neuitat, in inima Deltei Dunarii, imbinand traditiile si felul de viata al localnicilor cu confortul si conditiile cerute de standardele unui turism de calitate.

Facilităţi

Activităţi

Pescuit, admirarea florei si faunei Deltei Dunarii, trasee turistice, piscina, (deplasarea se face cu ambarcatiunile „Pensiunii Tamarin” si personal autorizat). Traseele si locurile de pescuit sunt stabilite de Biosfera Deltei Dunarii. Acestea se aleg la fata locului, de comun acord cu personalul pensiunii.

Servicii

Inchiriere ambarcatiuni, Plimbari de agrement cu bac motor (capacitate maxima - 20 pers.), cca. 3-4 ore, Piscina pe 3 nivele, Masa de biliard, Tenis de masa.

Obiective turistice

Traseul canal Uzlina, Lac Uzlina, Lac Isac, Canal Isac III, Canal Perivolovca, Canal Litcov, Canal Isac II, Lac Isac .

Împrejurimi

Pensiunea Tamarin este amplasata pe canalul Uzlina, canal care face legatura intre bratul Sf Gheorghe si complexul de lacuri Uzlina, Isac, Chiril. Cu masina se ajunge pana la Murighiol, unde se poate parca in siguranta (spatiu inchis cu paza permanenta). De aici turistii sunt preluati de ambarcatiuni Tamarin si condusi la locul de cazare.

Galerie Foto

Pensiunea Tamarin 2 MurighiolPensiunea Tamarin 2 Murighiol / 1Pensiunea Tamarin 2 Murighiol / 2

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Tamarin 2